Het innovatie event Building Holland krijgt een digitale variant. De eerste online versie wordt gehouden op donderdag 25 juni en staat in het teken van Circulariteit. Jaarlijks worden vier digitale edities georganiseerd. Building Holland Digital is onderdeel van de gewijzigde strategie. De komende jaren zal Building Holland zich transformeren tot een ROI gedreven platform.

De eerste Building Holland Digital is toegankelijk voor maximaal vijfhonderd bezoekers, aan het online event kunnen alleen partners van Building Holland deelnemen. Bezoekers kunnen plaatsnemen op de mainstage, luisteren naar interessante keynotes, ze kunnen deelnemen aan innovatietafels en de innovatie boulevards bezoeken. In alle gevallen wordt de interactie tussen bezoeker, partner en keynote gestimuleerd.

Easyfairs biedt partners van Building Holland drie deelnamepakketten aan die zorgen voor maximale zichtbaarheid op de online events. Samen met de partners werkt Easyfairs het programma de komende twee weken uit. Begin juni is het programma bekend. Vanaf dat moment is het voor bezoekers mogelijk zich te registreren.

Meer informatie bij Head of Events Dirk van Gemert, 06 46021206 of Commercieel Manager Dave Refoealoe, 06 46133665. E: info-buildingholland@easyfairs.com.

Download de gratis Mebest-app