Het Gyproc Wandenboek is vernieuwd. De nieuwe editie heeft een update gekregen op inhoud en een frisse nieuwe stijl. Het boek geeft inzicht in de ontelbare mogelijkheden die de bijna 300 onderbouwde Gyproc wandsystemen bieden, uitvoeringsvoorbeelden, duidelijke detailtekeningen en praktische tips voor een goed eindresultaat.

De belangrijkste veranderingen op een rij:

  • Gyproc HABITO® Wandsystemen toegevoegd HABITO® wanden, de nieuwe generatie Gyproc wanden, worden opgebouwd met HABITO® gipskartonplaten en GypFrame profielen. Deze extreem stootvaste wanden zijn zeer geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie. Alle HABITO® wandsystemen voor scheidings- en voorzetwanden zijn opgenomen in de derde editie van het Gyproc Wandenboek.
  • Gyproc Inbraakwerende Wanden toegevoegd Speciaal voor de toepassing van inbraakwerende wanden heeft Gyproc HABITO® inbraakwerende wandsystemen ontwikkeld. Het systeem, bestaande uit GypFrame profielen en een beplating van HABITO®, heeft als grote voordeel dat de inbraakwerendheid wordt geleverd door de wand zelf. Hierdoor geldt voor de meeste Gyproc inbraakwerende wanden (WK2 en WK3) dat extra voorzieningen, zoals staalplaten, niet nodig zijn. 

Alle wandsystemen uit het Gyproc Wandenboek zijn ook te vinden in de Gyproc Selector. De Gyproc Selector biedt de mogelijkheid om eenvoudig het juiste wand- en plafondsysteem te selecteren en te zoeken op systeem en op toepassing. De informatie in de Gyproc Selector is altijd up-to-date. Tevens is van ieder systeem een BIM-object beschikbaar in de Gyproc BIM plug-in. Deze unieke plug-in is beschikbaar voor Revit (2017, 2018, 2019, 2020 en 2021) en Archicad (23 en 24).

Het Gyproc Wandenboek is eenvoudig aan te vragen via www.gyproc.nl/wandenboek

Download de gratis Mebest-app