Stuccopuro is een minerale en kunststofgebonden binnenpleister met een poederig betoneffect. Het is geschikt voor een moderne decoratieve wandafwerking in droge ruimten en leverbaar in zestig eigentijdse kleuren. Bovendien is het kant en klaar, dus je kunt direct aan de slag.

Hoe werkt het?
Maak de (tegel)wand glad, stabiel en schoon. Behandel de muur eerst met MCG Grondeermiddel. Als de wand droog is, breng je met een stukadoormes of -spaan de eerste laag Stuccopuro aan. Laat het drogen en breng dan een dunne tweede laag aan. Voor een extra levendig effect benevel je de wand met SA Ontkistingsmiddel. Je decoratieve betonlook wand is in twee dagen klaar. Kies je voor extra bescherming met de SA PU Protect MAT, dan tel je daar één dag bij op.

Voordelen
Stuccopuro is makkelijk en snel te verwerken, omdat het een kant en klaar product is, dat je niet hoeft te schuren. De pleister is soepel, zodat je het makkelijk aanbrengt. Bovendien is het prettig geprijsd. En de mogelijkheden zijn onbegrensd, want met zestig kleuren en diverse aanbrengtechnieken creëer je oneindig veel verschillende betonlooks.

Toepassingen
Stuccopuro is geschikt voor wanden in droge ruimten. In de wc of keuken kun je een extra beschermingslaag aanbrengen. Voor de wanden in de badkamer en voor vloeren kies je voor een andere betonstuc. We adviseren je graag. En twijfel je over de kleur? Dan sturen we je met alle plezier onze samples.

 

 

Download de gratis Mebest-app