De vakbeurs S.G.A. Vakdagen in Evenementenhal Gorinchem gaat vanaf dit jaar verder als Schilders Vakdagen. Naast de naamswijziging gaat het beursconcept ook volledig op de schop. Waar in eerdere edities de focus lag op zowel de schilders-, glas- als afbouwbranche ligt nu de volledige focus op de schildersbranche. Wel komt er een aparte Stuc Zone.

De vloer van de vernieuwde beurs wordt opgedeeld in vier kwadranten. Elk kwadrant krijgt een eigen ambassadeur die naar eigen inzicht kleur en invulling geeft aan zijn of haar thema. Ambassadeurs zijn smaakmakers in hun tak van sport. We verwachten hiermee verrassing en verwondering op de beursvloer te brengen. De kwadratanen krijgen elk een eigen thema: Lente/Zomer, Herfst/Winter, Nieuwbouw en Renovatie. Het begrip duurzaamheid loopt als een rode draad door al deze kwadranten.

Ruimte voor stuc is er ook op de Schilders Vakdagen, namelijk in het nieuwe onderdeel Stuc Zone. Hier vindt de bezoeker toeleveranciers uit de afbouw/stuc-branche. Op deze Stuc Zone wordt een podium ingericht waar een aaneenschakeling van demo’s en workshops bij te wonen is.

De eerste editie van Schilders Vakdagen is op dinsdag 2, woensdag 3 en donderdag 4 november 2021 in Evenementenhal Gorinchem. Voor meer informatie: www.schildersvakdagen.nl.

Download de gratis Mebest-app