Voor het eerst in haar 127-jarige bestaan heeft Stoopen & Meeûs aan het assortiment pigmenten, verven en pleisters voor decoratieve afwerkingen in poedervorm een kant-en-klare pleister toegevoegd. ConQrete is een betonlook op kalkbasis waarmee professionals zonder al te veel extra opleiding tot unieke resultaten kunnen komen.

Het nieuwste product van Stoopen & Meeûs hoeft niet meer gemengd te worden. Het komt als een readymix pasta die eenvoudig met een stucspaan in slechts één enkele laag wordt aangebracht. Op muren binnenshuis geeft dit een ultramat eindresultaat en een natuurlijke minerale look. Er is keuze uit drie grijze en drie beige tinten. Zolang de ondergrond egaal, schoon en droog is, kan de ingekleurde pasta puur decoratief ook op hout, mdf en meubels worden toegepast.

Waar de gebruikelijke producten van Stoopen & Meeûs een hoge mate van technische kennis vereisen, is voor het werken met ConQrete weinig tot geen ervaring noodzakelijk. Na een eenvoudige demonstratie kunnen vaklui met de kalkpleister aan de de slag om met slechts één enkele laag eenvoudig een rasechte betonlook te creëren. ConQrete biedt bovendien heel wat decoratieve mogelijkheden. Er is veel ruimte voor creativiteit en artistieke vrijheid mede door het uniek assortiment aan beschermingswaxen.

Kijk voor meer informatie op: www.stoopen-meeus.com

Download de gratis Mebest-app