Met de nieuwe Flexweave 1070 van Reebok Work ga je in topvorm naar het werk. Deze S1P veiligheidssneaker is extreem licht en heeft een tussenzool van Floatride Energy Foam. Dit materiaal wordt ook in Reebok runningschoenen gebruikt en biedt formidabele demping en responsiviteit bij elke stap die je zet.

Omdat hardwerken vaak ook topsport is, zijn de high performance werkschoenen van Reebok Work voorzien van technologie uit de hardloopwereld. Het bovendeel van de 1070 werkschoen is gemaakt van slijtvast Ultraknit en Flexweave™ met hoog ademend vermogen. Deze innovatieve materialen zijn extreem licht waardoor een schoen slechts 430 gram weegt (maat 42).

De footmapping-technologie die is gebruikt bij het ontwerp zorgt voor een enorm flexibele antislip-loopzool. De schoen is voorzien van ESD en een metaalvrije anti-perforatiezool. De composiet veiligheidsneus voldoet aan de veiligheidsnormen van iso 20345. Dit alles maakt de Fusion Flexweave ideaal voor indoor werkzaamheden.

Reebok Work Fusion Flexweave 1070 is verkrijgbaar in de maten 37 t/m 47. Voor dealers, ga naar www.reebokworkbyallshoes.nl. Adviesprijs inclusief BTW € 149,95.

Download de gratis Mebest-app