Met de nieuwe vloerlijn ‘Camino’ heeft groothandel INTR. de collectie van Saffier PVC-vloeren uitgebreid. Met de natuurlijke ‘look’ en zeer matte uitstraling is de vloerlijn met 6 trendy eiken designs een aanwinst voor élk interieur. Met de nieuwe ‘dryback’ PVC-vloerlijn kunnen eindeloos veel legpatronen worden gemaakt, zoals borderranden en visgraatmotieven. Alle designs worden zowel in brede planken als visgraatmotief geleverd.

De nieuwe designs van de comfortabele PVC-vloeren van Saffier zijn bijna niet van ‘echt’ eiken te onderscheiden en de 4-zijdige V-groef zorgt voor een natuurlijke aanblik van de vloer. De nieuwe ‘dryback’ PVC-vloeren kunnen uiteraard ook in combinatie met vloerverwarming of – koeling worden gebruikt. De planken zijn 22,8 cm breed en 121,9 cm lang, het visgraatmotief 11,43 breed en 60,96 cm lang.
Net als de andere PVC-vloeren van Saffier zijn de ‘Camino’-vloeren duurzaam, geluiddempend en vragen weinig onderhoud. Dit maakt de nieuwe vloerlijn met trendy designs geschikt voor bijna alle ruimtes. De 0.55 toplaag is erg slijtvast en zorgt ervoor dat je jarenlang plezier van de vloer hebt.

De spraakmakende vloerlijn ligt onder de naam ‘Camino’ voor de afnemers van INTR. op voorraad en kan via de INTR. Points of het centrale magazijn in Deventer snel én eenvoudig geleverd worden in 6 verschillende designs in zowel visgraatmotief als brede planken. In de showrooms van de 11 centraal gelegen INTR. Points kunnen woninginrichters, parketteurs en ZZP-ers zich samen met hun klanten laten inspireren door de nieuwe designs voor PVC-vloeren. Uiteraard zijn ook alle andere benodigde materialen, zoals lijm, egalisatie en profielen uit voorraad leverbaar en kan er gerekend worden op het beste technische advies.

Download de gratis Mebest-app