Het grote gat tussen Sinterklaas en Kerstmis wordt zoals elk jaar adequaat opgevuld met een nieuwe Mebest. Nummer 6 van 2021 biedt weer volop interessant leesvoer.
We namen een kijkje in Huis ter Heide waar onvakkundig gemaakt gewapend beton een grote tol eiste van een terrazzo buitenterras. Compleet vervangen was de enige écht goede oplossing die J. Maarschalkerweerd de opdrachtgever kon bieden.

Unilever verhuisde in Rotterdam van de Kop van Zuid naar de Coolsingel. We spreken met Mecanoo over het doordachte ontwerp voor het nieuwe kantoor en met interieurafbouwer Verwol over boeiende uitdagingen die dat opleverde.

Heel heel heel af en toe duikt er ergens in Nederland een onbekende Silberling op. Meesterstukadoor René van Olphen stuitte in Twente op zo’n parel bij de restauratie van een plafond.

Even waanden we ons in de jaren 80; op de filmset van Schatjes! Mebest nam een kijkje bij de villa waar de succesfilm werd opgenomen; niet voor handtekeningen maar voor de restauratie van de gevel.

En uiteraard  ook in deze uitgave weer een interessante case uit de praktijk van de technisch adviseurs van TBA.

U kunt Mebest 6 hier bekijken.

 

Download de gratis Mebest-app