Super Prof Multi Click is een universeel kliksysteem dat het eenvoudig uitwisselen van divers gesteeld handgereedschap mogelijk maakt.

Super Prof biedt vakmensen al 45 jaar innovatief en ergonomisch handgereedschap van goede kwaliteit. Hierdoor wordt een bijdrage geleverd aan het echte vakwerk, het werkcomfort en de productiviteit.
Het verlengen van diverse gereedschappen door middel van verlengstelen en verlengstukken bevordert het ergonomisch werken van professionals op een vloer of aan een wand en plafond.

Super Prof heeft naast de verlengstelen, diverse verlengstukken en handgereedschappen voorzien van het universele kliksysteem Multi Click, zodat deze gereedschappen gemakkelijk met elkaar kunnen worden uitgewisseld.
Het Super Prof Multi Click concept bestaat uit een verstelbaar verlengstuk geschikt voor alle spack- en gipsmessen en wand-/vloerschraperbladen, een verstelbaar verlengstuk voor alle Comfort Profiles, een aluminium schuurspons rood, een steelslijper, een aluminium drijfrij, een houten essen steel en aluminium telescoopstelen. Een aantal Multi Click gereedschappen zijn ook compleet met steel verkrijgbaar.

Voor meer informatie bezoek de categorie Multi Click gereedschap op  www.superprof.nl

Download de gratis Mebest-app