Zandduinen en een ruig zeeklimaat versmelten tot een oase van rust in de duinvilla ‘V’. De  duinen in Nederland worden op natuurlijke wijze gevormd, waar wind en weer een grote invloed hebben. De Villa omvat het bos beneden en de open ruimte aan de kustzijde.

Door de verschillende soorten lijnen, grote glazen en pure materiaal heeft het gebouw een echte jaren 60 vibe. De verhoogde natuurstenen en houten gevels zijn duurzame toepassingen in het kustgebied en harmoniëren met de natuurlijke materialen rondom de woning. Ook de uiterlijke vorm word versterkt door het interieur, ze vormen namelijk samen een eenheid. Met een houten balkenconstructie in het plafond, natuurstenen vloeren en doordachte meubels op maat, heeft de woning een uitgesproken karakter en de ultieme resortgevoel. Dit mooie resultaat is een gevolg geweest van een samenwerking tussen de BNLA architecten en de Nicemakers interieurarchitecten.

BNLA Architecten. (2022a, mei 4). Ontwerp en realisatie luxe duinvilla | BNLA Architecten. BNLA. Geraadpleegd op 5 mei 2022, van https://bnla.nl/architect-projecten/duinvilla

Download de gratis Mebest-app