Voor iedere toepassing de passende machine: de nieuwe SDS-plus-combihamers van Metabo

Metabo introduceert tien nieuwe SDS-plus-combihamers en breidt daarmee haar assortiment combihamers op accu en met netsnoer aanzienlijk uit. De nieuwe reeks combihamers bestaat uit 4 nieuwe accu-combihamers en 6 gesnoerde machines. Ze worden allemaal gekenmerkt door de robuuste constructie evenals een extreem lange levensduur en hoog vermogen. De nieuwe hamers zijn uitstekend geschikt voor de zware omstandigheden op de bouwplaats.

Snoerloos boren en beitelen op volle kracht

Zo is het krachtige slagmechanisme verbeterd en de behuizing robuuster uitgevoerd. Zo leveren de nieuwe accu-combihamers maximale boorprestaties en zijn ideaal voor een intensief en langdurig gebruik. Zo beschikt de accu-combihamer KH 18 LTX BL 28 Q bijvoorbeeld over een Anti-Kick-Back-functie: dankzij speciale sensoren stopt de machine in geval van terugslag onmiddellijk. Afhankelijk van het model zijn de combihamers bovendien voorzien van een anti-trillingssysteem. Daarnaast biedt de geïntegreerde stofafzuiging ISA nog meer bescherming voor de gezondheid: deze kan zonder hulp van gereedschap gemonteerd worden en is ideaal voor bovenhandse werkzaamheden of in stoffige omgevingen.

Krachtig en veilig

Bij alle combihamers vermindert de mechanische S-automatic veiligheidskoppeling het risico op een ongeval tot een absoluut minimum, doordat de aandrijving onmiddellijk ontkoppelt zodra de boor blokkeert.

Naar de boorhamer actie: https://www.metabo.com/nl/nl/info/7-22753/#c188222

Download de gratis Mebest-app