Een villa met rietgedekte kap? In soest is er een nieuwbouw villa met een landelijke en moderne uitstraling. Normaal is het een van de twee maar door de strak gelijnde voorgeven en de rietkap voorgevel heb je een uniek beeld.

Het bijzondere aan de villa is dat het bestaat uit gestucte buitenwanden en gepatineerde zink. Aan de zijkant van de woning is er ook gebruik gemaakt van zonwerend glas. Dat resulteert weer in meer wooncomfort natuurlijk. Ook is er een bijna zwevende trap van eikenhout en een beton cire vloer. Tenslotte zorgt de open nok van het rietkap plafond voor een natuurlijke overloop tussen binnen en buiten.

Nieuwbouw moderne villa met rietgedekte kap in Soest – HaBé | Bouwen in Stijl. (z.d.). www.bouwen-in-stijl.nl. Geraadpleegd op 16 juni 2022, van https://www.bouwen-in-stijl.nl/projecten/moderne-villa-met-rietgedekte-kap-soest/

Download de gratis Mebest-app