Het frame house in London is verbouwd. Deze Victoriaanse tussenwoning in Zuid-Londen is aan de achterzijde afgebouwd en van binnen een nieuwe indeling gegeven. Met een opeenvolging van dwingende binnenruimtes heeft het huis nu overal een uitgesproken karakter en samenhang. Terrazzo werd gespecificeerd om het huis dit uniforme gevoel te geven in de verschillende ruimtes en oppervlakken. Bureau de Change heeft dit bereikt met hun zorgvuldig geselecteerde kleurenpalet en het gebruik van terrazzo.

In de nieuwe indeling is de begane grond verdeeld in drie niveaus, bestaande uit de keuken, eetruimte en woonkamer. Voor elke ruimte besloten ze om met verschillende soorten terrazzo te werken, zodat ze hun eigen karakter konden hebben, terwijl ze allemaal op een subtiele manier aan elkaar koppelden. Het hele ontwerp vereiste een holistische benadering en bevat veel verschillende tinten en variëteiten van terrazzo. De vloerpaletten zijn neutraal en de kleuren worden geïntensiveerd in andere gebieden, zoals het groen marmeren terrazzo van de trap en de rode en zwarte tinten van het keukeneiland.

Om een ​​vloeiende overgang van binnen naar buiten te creëren, loopt het terrazzo door in de tuin en vormt het trapsgewijze plantenbakken. De terrazzo-oppervlakken zijn een integraal onderdeel van het nieuwe ontwerp voor het huis, voegen kleur, harmonie en karakter toe, maar voelen ook speels en praktisch aan.

 

Frame House. (2022, 14 juni). In Opera Group – Terrazzo, Stone & Porcelain Finishes. Geraadpleegd op 16 juni 2022, van https://inoperagroup.com/project/frame-house/

Download de gratis Mebest-app