Begin oktober is Mebest nummer 3 van 2022 gepubliceerd.

We hebben weer een aantal fraaie projecten voor u verzameld. Wat te denken van de herbestemming van de Grote Kerk in Hoorn. Daar is nu het geweldig sfeervolle Heavens Hotel met restaurant/bar The Saint food & wine in gevestigd. Niet alleen een mooi maar ook een uitdagend droogbouwproject.

We gingen naar Delft voor de restauratie van twee geornamenteerde stucplafond.

In Leiden bekeken we het eindresultaat van een jaren durende renovatie van het stadhuis. We gaan in het artikel vooral in op de enorme hoeveelheid terrazzowerk en de uitdagende opgaven. Ook aandacht voor de akoestische plafondoplossingen.

Ten slotte doken we in Zuid-Limburg de sauna in, Spa Sereen Maastricht om precies te zijn. Niet voor de wellness-ervaring maar om het stucwerk te bewonderen.

U kunt de nieuwe Mebest hier lezen.

Download de gratis Mebest-app