De All Terrain veiligheidsschoen van Reebok Work is speciaal ontworpen voor elke ondergrond die je op je werk tegenkomt. Noppen en gripgroeven onder de rubberen buitenzool zorgen voor ongekende grip: stap na stap, kilometer na kilometer. De high performance veiligheidsschoen is geschikt voor de sectoren transport, afbouw, installatie en logistiek.

De nieuwe werkschoen heeft een ademend bovenwerk van Ripstop dat ten minste 60 minuten lang waterafstotend is. Dit innovatieve materiaal is scheur- en slijtvast en sluit als een sok aan om je voeten. Het houdt modder en vocht buiten en comfort binnen. Door de combinatie met een neopreen voering blijven je voeten langer droog en fris.
De werkschoen is antistatisch en voorzien van een MemoryTech voetbed dat zich aanpast aan de contouren van je voet voor extra comfort. De kevlar anti-perforatiezool en beschermneus van composiet beschermen je voeten optimaal tegen gevaar van buitenaf.

De werkschoenen van Reebok Work zijn qua loopcomfort geïnspireerd op schoenen uit de hardloopwereld. Er zijn twee modellen. Voor outdoor werkzaamheden is er de zwart-gele All Terrain IB4095 uit de S3 categorie. Loop je dagelijks flink wat kilometers in een droge werkomgeving? Kies dan voor de zwart-rode All Terrain IB4092 S1P die wat lichter is. Vanwege het ongekende comfort kan je de Reebok werkschoenen ook na je werk dragen.

Informatie: www.reebokworkbyallshoes.nlhttp://www.reebokworkbyallshoes.nl

Download de gratis Mebest-app