Met de introductie van Weber Beamix Beton 75 eco heeft Weber Beamix weer een grote stap gezet in de ambitie om in 2050 CO2 neutraal te zijn. En nu is dit product ook beschikbaar in silo!

Weber Beamix introduceerde in 2021 Beton 75 eco in verpakkingen van 25 kg. Een beton die door zijn bijzondere samenstelling een CO2 reductie van 50% realiseert, terwijl de sterke eigenschappen intact blijven. Beton 75 eco voldoet aan de norm EN 206, heeft de sterkteklasse C20/25 en is KOMO en BSB gecertifieerd. Weber Beamix Beton 75 eco voldoet dus aan de hoge kwaliteitseisen.

Voor werken vanaf 7,5 m3 ( 15 ton) is het nu ook mogelijk om Beton 75 eco in een silo te bestellen. Alle gemakken die een silo met zich meebrengt, zijn nu ook van toepassing op deze mortel. De hoeveelheid mortel die je op dat moment nodig hebt, wordt aangemaakt. Geen wachttijden en geen toeslagen voor kleine leveringen. Met een uitlevering van ca. 12 liter per minuut is een kruiwagen binnen 5 minuten gevuld. De silo met menger zorgt voor een goede voortgang van het werk. En wanneer het storten klaar is, laat de speciale rubberen mengbuis zich eenvoudig schoonmaken.

Meer informatie en de specificaties van Beton 75 eco kun je vinden op www.weberbeamix.nl

Download de gratis Mebest-app