Het buitengevelseizoen is weer begonnen en de vraag naar duurzame woningen en gebouwen groeit sterk. Isolatie is daarbij een belangrijk onderdeel. Met Knauf Skin heb je een ideale oplossing voor handen.

Knauf Skin is een buitengevelisolatiesysteem. Het is een manier om een woning of ander gebouw aan de buitenzijde te isoleren, waarbij de gevel bovendien prachtig wordt afgewerkt, zowel voor nieuwbouw als renovatie.

Warm van binnen

Met Knauf Skin wordt er een geïsoleerde schil om het gebouw gecreëerd. Dit zorgt ervoor dat de warmteweerstand van het gebouw toeneemt en er flink op energie kan worden bespaard gedurende de koude maanden. In de zomer daarentegen zorgt deze schil juist voor een aangenaam koel binnenklimaat.

Mooi van buiten

De buitenmuur kan met Knauf Skin op verschillende manieren worden afgewerkt. Een veelgebruikte wijze is het bepleisteren van de buitenmuren, bijvoorbeeld met Knauf MineralAktiv, dat er niet alleen mooi uitziet, maar ook schimmel- en algengroei tegengaat.

De eindafwerking kan ook bestaan uit steenstrips, tegels, afwerkpleister of sierpleister. De keuze is reuze. Ook benieuwd naar de voordelen van Knauf Skin? Neem dan een kijkje op onze site voor meer informatie.

Download de gratis Mebest-app