Waarom? Heel simpel: beter is er niet. Of het nu gaat om de afwerking van een buitengevel of van een badkamer, met ons complete assortiment cementgebonden pleisters, behaal je gegarandeerd het beste resultaat. Van Knauf LFP 235, SM 700 Pro, HP 250 tot UP 210, je hebt kwaliteit in handen.

Dat is niet zo gek. Want al onze producten en systemen zijn ontwikkeld voor, en met de vakman. En daarbij uitvoerig getest en doorgemeten. Want wij willen dat alleen de beste materialen het logo van Knauf dragen.

Het assortiment Knauf cementgebonden pleisters bestaat uit een compleet pakket van 15 aanzet- en voorspuitmortels, hecht-, wapenings- en renovatiemortels en waterafstotende basis- en afwerkpleisters.

De stukadoor die gaat voor kwaliteit en betrouwbaarheid kan bovendien altijd bouwen op de technische ondersteuning van onze adviseurs. Werken volgens de principes en de adviezen van Knauf biedt de mogelijkheid tot KnaufZeker 100% prestatiegarantie. Met KnaufZeker kan 10 jaar garantie geboden worden voor projecten.

Dus wil je kwaliteit, zekerheid, betrouwbaarheid, vakkundig advies en gegarandeerd perfect resultaat… Dan kies je Knauf.

Meer weten over de cementpleisters of de gave actie? Kijk op knauf.nl/cementpleisters

Download de gratis Mebest-app