Knauf werkt nauw samen met haar toeleveranciers en klanten om continu betere oplossingen voor binnen- en buitenmuren, plafonds en vloeren te ontwikkelen. Een van die oplossingen is het AQUAPANEL® Cement Board Rooftop.

De wijde range van AQUAPANEL® producten biedt een grotere mate van vrijheid voor architecten, lichtere en gemakkelijker hanteerbare materialen voor de installatiebedrijven tot snellere bouwtijden en lagere kosten voor alle aannemers. Een mooi voorbeeld van Knauf’s innovatieve daktoepassingen is het uitzonderlijk sterke AQUAPANEL® Cement Board Rooftop.

Van grote windstoten tot waterdicht- dé weersbestendige plaat!

Het dak is het deel van een gebouw dat het meeste is blootgesteld aan de weerselementen en moet dan ook waterdicht en weersbestendig zijn. Om brandgevaar tegen te gaan, moeten daken daarnaast een zo laag mogelijke brandlast hebben. Kortom, uitdagingen genoeg bij daksystemen. Met het AQUAPANEL® Cement Board Rooftop biedt Knauf een kwalitatieve en duurzame oplossing met een lange levensduur. Dit product is dan ook speciaal ontwikkeld om tegemoet te komen aan de belangrijkste eisen voor platte daken: veiligheid, sterkte en duurzaamheid. Dit alles met dezelfde 100% waterdichtheid, Brandklasse A1, B roof T1 én gemakkelijke installatie die gelden voor alle andere AQUAPANEL® cementplaten.

Benieuwd naar alle specificaties en voordelen?

Lees meer…

Download de gratis Mebest-app