Voor het betegelen van wanden in badkamers, toiletgroepen en andere ruimten kiezen klanten steeds vaker voor grootformaattegels of slabs. Ook zware, grootformaatvloertegels worden regelmatig op de wand toegepast. Dan heb je een krachtige tegellijm nodig met een uitstekend standvermogen, waardoor de tegels niet gaan zakken. Speciaal hiervoor ontwikkelde Forbo Eurocol de nieuwe 750 Multicol. Een licht verwerkbare, soepele, cementgebonden poedertegellijm, met de hechting die je als tegelzetter hebben wilt.

Zowel voor (grootformaat)wand- als vloertegels, voor binnen- en buitengebruik biedt de 750 Multicol louter voordelen. De lijm laat zich goed en snel mengen en blijft bij het smeren goed aan de spaan plakken. En, niet onbelangrijk, de wandtegels blijven mooi op hun plaats.

Dankzij de toepassing van gerecyclede, hoogwaardige, lichtgewicht vulstoffen is de 750 Multicol duurzamer, terwijl hij ook nog eens lichter is dan een vergelijkbare poedertegellijm. Hiermee is de verwerking aanmerkelijk lichter en dat voel je als tegelzetter aan het eind van een werkdag.

Daarnaast haal je flink wat vierkante meters meer uit een 23kg-verpakking. Het verbruik is ongeveer 10-15% gunstiger dan dat van een conventionele poedertegellijm en dat is natuurlijk mooi meegenomen.

Een ander sterk punt van de 750 Multicol is zijn zeer lage emissiewaarde. De lijm voldoet ruimschoots aan de eisen die aan BREEAM-projecten worden gesteld, steeds vaker een voorwaarde bij de aanbesteding van een nieuwbouw- of renovatieproject.

Kijk voor meer informatie op www.eurocol.nl

Download de gratis Mebest-app