Gyproc Nederland introduceert Gyproc Supreme. Een machinale gipspleister met een extra lange verwerkingstijd, zo’n 5 uur. Die lange wand of dat grote plafond (meer dan 50 m2) werk je nu gemakkelijk in je uppie af.

Gyproc Supreme is uniek door zijn extra lange verwerkingstijd. Daarnaast heeft de gipspleister een zeer geleidelijke afbinding. De stukadoorsgips is te gebruiken op alle traditionele ondergronden, evenals beton, cellenbeton, gipsblokken en gipsplaten. De mengverhouding is 18 liter water op 1 zak gips van 25 kg en de gipspleister is aan te brengen vanaf 5 mm.

De nieuwe Gyproc Supreme is met stukadoors uit de praktijk geheel nieuw ontwikkeld. Door samen met kritische stukadoors de gipspleister te testen en te beoordelen tijdens de productontwikkeling, is Gyproc in staat geweest om de perfecte stukadoorsgips te ontwikkelen.

Gyproc Supreme is verkrijgbaar bij de specialistische vakhandel en bouwmaterialenhandelaren door heel Nederland. Eerst samen een stuccie proberen? De Gyproc adviseurs komen graag langs om samen met stukadoors wat meters te maken op een project. Zo kunnen stukadoors Gyproc Supreme zelf uitproberen. Aanvragen van een Supreme demo kan via gyproc.nl/supreme.

Daar vind je ook verdere informatie over deze nieuwe machinale gipspleister.

Download de gratis Mebest-app