Redbrick lanceert de Pulse Boot S7S. Een robuuste krachtpatser voor zware werkzaamheden in sectoren als bouw, offshore, metaal, landbouw en veeteelt. De veiligheidslaars is extra beveiligd tegen het binnendringen van scherpe voorwerpen. Speciale kussentjes in de binnenvoering zorgen voor een comfortabele pasvorm.

De S7S werklaars is onderdeel van de Redbrick Pulse collectie voor het heavy duty-segment. De stoere laarzen zijn gemaakt van ademend microfiber en een waterproof membraan dat minimaal 3 uur bescherming biedt tegen binnendringend vocht. Een natte bouwput of een modderige akker is dus geen probleem. Ook vuil spuit je gemakkelijk van de werklaarzen af.

Dankzij de robuuste antislipzool, extra hielondersteuning en een slijtvaste kruipneus ben je bestand tegen een flinke stoot. De overneus beschermt de Pulse Boot S7S bovendien tegen slijtage wanneer je regelmatig op je knieën werkt. De laarzen zijn voorzien van een hak wat veilig is als je vaak op een ladder werkt. De hak zorgt voor extra grip en stabiliteit, zelfs op de smalste sporten.

Dankzij de aluminium veiligheidsneus blijven je tenen veilig, de hele werkdag door. De anti-perforatiezool van technical fibers is getest op een aangescherpte norm en beschermt nog beter tegen het binnendringen van kleine scherpe voorwerpen. Ideaal voor een werkomgeving waar je met scherven of spijkers in contact komt.

Ga voor meer informatie naar www.redbrick.eu.

Download de gratis Mebest-app